

Sun 17 th September – Clockwise Direction		
When	What	Where
We are hosting a	a scrutineering session from 14.00-16.00 on Saturday 16 ^t	^h . Please pre book with Gordon Hay:
gordonehay@ho	otmail.co.uk	
From 07.30	SLS and Trackday Sign On	Race Control
From 07.30	Scrutineering for SLS Group 1	Tech Spec Building
From 07.45	Scrutineering for SLS <u>Group 2</u>	Tech Spec Building
From 08.30	Scrutineering for SLS <u>Group 3</u>	Tech Spec Building
08.30	SLS Drivers Briefing New Drivers Only	Race Control
08.30	Knockhill Trackday	Circuit
08.45	CSOC Trackday	Circuit
09.00	SLS Groups 1 Warm-up – 15 mins	Circuit
09.20	SLS Groups 2 Warm-up – 15 mins	Circuit
09.40	SLS Groups 3 Warm-up – 15 mins	Circuit
10.00	Knockhill Trackday	Circuit
10.15	CSOC Trackday	Circuit
10.30	Track Entertainment	Circuit
10.45	SLS Groups 1 Practice – 15 mins	Circuit
11.05	SLS Groups 2 Practice – 15 mins	Circuit
11.25	SLS Groups 3 Practice – 15 mins	Circuit
11.45	Knockhill Trackday	Circuit
12.00	CSOC Trackday	Circuit
12.15	SLS Drivers Meeting	Media Building
12.15	Lunch	
13.15	Knockhill Trackday	Circuit
13.30	CSOC Trackday	Circuit
13.45	SLS Group 1 Qualifying – 15 mins	Circuit
14.05	SLS Group 2 Qualifying – 15 mins	Circuit
14.25	SLS Group 3 Qualifying – 15 mins	Circuit
14.45	Knockhill Trackday	Circuit
15.00	CSOC Trackday	Circuit
15.15	Drift the Hill Final	Circuit
15.30	Knockhill Trackday	Circuit
15.45	CSOC Trackday	Circuit
16.00	SLS Class F Final	Circuit
16.10	SLS Class E Final	Circuit
16.25	SLS Class D Final	Circuit
16.40	SLS Class C Final	Circuit
16.50	SLS Class B Final	Circuit
17.00	SLS Class A Final	Circuit
17.10	SLS Class Pro Final	Circuit
17.20	Finish	
17.25	Track Invasion	Circuit
17.45	SLS Awards	Champions Clubhouse
		I